nieuws

Resultaat 41 - 50 (van 92)

 • Telefonisch OV-spreekuur Bekijk details

  1 juni 2021

  ​Bent u 55+ en heeft u vragen over reizen met het OV? Maak dan gebruik van het telefonisch spreekuur en bel 038 – 303 70 10.

 • Digitale ondersteuning in de bibliotheek gaat weer van start Bekijk details

  19 mei 2021

  Nu de coronamaatregelen versoepelen is er weer ruimte om mensen te helpen die graag een wat extra hulp krijgen bij het omgaan met de computer. Of het nu gaat over veilig internetbankieren, de belastingaangifte of gewoon een leuke mail met foto versturen, onze vrijwillige digicoaches helpen je graag verder op weg.

 • Winnaar Minecraft challenge #11 Bouw een raket! Bekijk details

  4 mei 2021

  De prijswinnaar van Minecraft Challenge #11 - Bouw een Raket! is de dolgelukkige en trotse Floor (10) uit Nunspeet. Floor heeft haar prijs inmiddels op kunnen halen in de bibliotheek van Nunspeet. Er hebben zich 11 deelnemers opgegeven om mee te doen.

 • Lezing door taalmeester Wim Daniëls in Veluvine Bekijk details

  16 april 2021

  Wim Daniëls, bekend van zijn boeken en optredens op radio en tv, komt donderdag 18 november naar Veluvine in Nunspeet. Taalmeester Daniëls vertelt over onze taal, zijn schrijverschap en boeken. Op luchtige wijze, vol humor en ook nog eens heel leerzaam. Dat wordt genieten in Veluvine!

 • Online programma voor jonge makers Bekijk details

  14 april 2021

  Tijdens de meivakantie organiseert Bibliotheek Noordwest Veluwe elke dag een online workshop voor kinderen. Er zijn maak-, bouw- en ontwerpworkshops die allemaal vanuit huis kunnen worden gevolgd. Ze worden gegeven door labcoaches.

 • BoekStart voor jou! - Nummer 29 staat online Bekijk details

  13 april 2021

  Lees nu het digitale magazine 'BoekStart voor jou! - nummer 29: een brochure met tips over de nieuwste boekjes, voorlezen en multimedia. De uitgave is bedoeld voor ouders van jonge kinderen en verschijnt viermaal per jaar. In dit magazine staan ook links naar filmpjes, achtergrondinformatie en interessante websites.

 • Gratis kennismakingscursus Nederlands voor Europeanen Bekijk details

  13 april 2021

  Vanuit je woonkamer met je laptop of tablet starten met het leren van de Nederlandse taal? Het kan gratis voor Europeanen die wonen in Nunspeet, Ermelo en Putten.

 • Vernieuwde Iguana Bibliotheek app Bekijk details

  31 maart 2021

  De vernieuwde Iguana Bibliotheek app is beschikbaar gekomen in de app-stores. Deze nieuwe versie heeft verschillende nieuwe features voor nog meer gebruikersgemak.

 • Winnaars Minecraft challenge #10 ‘Bouw een waterhuis’ Bekijk details

  24 maart 2021

  In maart stroopten we de broekspijpen omhoog en met onze zuidwester op bekeken we alle inzendingen van de Minecraft challege #10: Bouw een waterhuis. Renzo (10) uit Putten heeft de eerste prijs gewonnen met de BiebBouwers Minecraftchallenge van maart. De overige prijzen werden gewonnen door Floor (10) uit Nunspeet en Stef (12) uit Harderwijk.

 • Winnaars kleurwedstrijd Nationale Voorleesdagen Bekijk details

  22 maart 2021

  Tijdens de Nationale Voorleesdagen was er een kleurwedstrijd. In onze bibliotheekvestigingen lagen twee verschillende kleurplaten. Deze kleurplaten waren ook van onze website te downloaden. Inmiddels zijn de winnaars van deze kleurwedstrijd bekend en hebben zij hun prijs overhandigd gekregen.

Paginanavigatie