Inlogproblemen

Ervaar je problemen met inloggen bij de Bibliotheek?

Probeer dan eerst een nieuw wachtwoord aan te maken. Hieronder staat toegelicht hoe dit werkt voor verschillende diensten van de Bibliotheek.

Inloggen op deze website in Mijn Bibliotheek

Via de ‘Inloggen’ knop op onze website www.bibliotheeknoordwestveluwe.nl wordt je geleid naar het volgende onderstaande scherm. Klik hier op ‘Wachtwoord
vergeten?’ en vul je gebruikersnaam in. Je ontvangt nu een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Maak hiermee je nieuwe wachtwoord aan en probeer opnieuw om via dit scherm in te loggen.

Inloggen bij de Online Bibliotheek

Via de ‘Inloggen’ knop op onze website www.bibliotheeknoordwestveluwe.nl wordt je geleid naar het volgende onderstaande scherm. Klik hier op ‘Wachtwoord vergeten?’ en vul je gebruikersnaam in. Je ontvangt nu een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Maak hiermee je nieuwe wachtwoord aan en probeer opnieuw om via dit scherm in te loggen op de website www.onlinebibliotheek.nl.

Inloggen in de Iguana App

Klik in de app in het beginscherm op ‘Inloggen’ en kies voor ‘Nieuw wachtwoord aanmaken’. Vul in het volgende scherm je lenersnummer in en klik op ‘Nieuw wachtwoord aanmaken’. Je krijgt nu een e-mail met een cijfercode. In de Iguana app zie je nu een scherm met ‘Wijzig wachtwoord’. Klik hierop en je krijgt een nieuw scherm. Hier vul je de code uit de e-mail in, je lenersnummer en je nieuwe wachtwoord. Klik dan weer op ‘Wijzig wachtwoord’.

 

Heeft het aanmaken van een nieuw wachtwoord je inlogprobleem niet verholpen?

Neem dan contact met ons op via telefoon of email.