Wil je ‘s morgens vroeg of ’s avonds laat nog gebruik maken van de Bibliotheek in Putten? Geen probleem. Meld je aan voor Open+. Je kunt dan buiten de gebruikelijke openingstijden, zonder aanwezigheid van onze medewerkers, toch terecht in de vestiging Putten!

Hoe werkt Open+?

Door je aan te melden als Open+ lid, kan je Bibliotheek Putten zeven dagen per week van 7.00 uur tot 23.00 uur bezoeken. Dit betekent dat je met een persoonlijke pincode de deuren van de Bibliotheek kunt openen buiten de openingstijden. Op deze dagen zijn er geen medewerkers aanwezig en geldt er zelfbediening. 

Word Open+ lid!

Open+ lid worden? Simpel! Je hoeft dit alleen maar aan ons door te geven. Onze biebmedewekers zorgen ervoor dat je bibliotheekpas wordt geactiveerd. Je ontvangt een persoonlijke code waarmee je toegang krijgt tot Biliotheek in Putten. Scan je pasje, voer je code in bij het speciale kastje bij de ingang; en de deur gaat voor je open!

Meld je aan voor Open+

Voorwaarden

Er gelden wel enkele voorwaarden voor het gebruik van Open+ in Bibliotheek Putten:

  • Je bent 18 jaar of ouder en beschikt over een jaarabonnement bij onze Bibliotheek. Heb je deze nog niet? Dan kun je hier lid worden!
  • Je hebt de spelregels doorgelezen en gaat hiermee akkoord.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over Open+ waarbij je ook buiten de bemande uren in de Bibliotheek in Putten terecht kunt? Kijk of je vraag hieronder staat! Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik lid worden van Open+ in Putten?

Wanneer je 18+ bent en een jaarabonnement hebt bij de Bibliotheek Noordwest Veluwe kun je Open+ aanvragen. Dit kan in de vestiging of via het aanmeldformulier. Nadat je de spelregels in acht hebt genomen en hiervoor getekend hebt, zetten we je pasje om en kun je gebruik maken van Open+.

Op welke tijden kan ik gebruikmaken van Open+?

Je kunt Bibliotheek Putten bezoeken van 7.00-23.00 van maandag tot en met zondag, inclusief de feestdagen.

Is er iemand van de Bibliotheek aanwezig tijdens Open+?

Nee, er is geen personeel aanwezig tijdens Open+. Wanneer je personeel nodig hebt, kun je in de Bibliotheek terecht tijdens de full-service uren.

Mag ik iemand meenemen naar binnen tijdens Open+?

Nee, je mag geen andere mensen meenemen, m.u.v. gezinsleden. 

Mag ik mijn pas uitlenen aan iemand anders voor Open+?

Nee, een bibliotheekpas is persoonlijk en is niet overdraagbaar. Voor Open+ wordt daarnaast gebruik gemaakt van een persoonlijke pincode om toegang te krijgen.

Wat moet ik doen als ik een vraag heb tijdens Open+?

Tijdens de full-service openingstijden kun je in de Biblitoheek terecht met vragen of bellen. Buiten de openingstijden kun je een mail met je vraag sturen naar info@bnwv.nl.

Wat moet ik doen als er een calamiteit is tijdens Open+?

In de vestiging hangen diverse calamiteitenwijzers. Hierop staat aangegeven wat je moet doen. Gaat het alarm af? Verlaat dan rustig het pand. Geen spoed? Bel dan 0900 8844, bij spoed bel 112. Als het alarm afgaat, komt vanzelf de beveiligingsdienst.

Is er cameratoezicht tijdens Open+?

Ja, er is cameratoezicht, deze beelden worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen door het management raadpleegbaar in het geval van een incident.